Askersunds officiella turistportal

M/S Wettervik

wettervik

Kombinera en god måltid med en härlig båttur ut i Norra Vätterns Skärgård. M/S Wettervik gör regelbundna turer med räkfrossor och i turlistan finns även kryssningar med söndagsmiddagar och whiskyprovning.

Räkfrossa
En festlig upplevelse ombord samtidigt som passagerarbåten glider runt i Norra Vätterns skärgård. "Räkfrossor" är populära matupplevelser, där Norra Vättern bjuder allt som oftast på en fantastisk solnedgång!

I priset ingår räkor samt kaffe och liten kaka till efterrätt. Måltidsdryck tillkommer (vi har fullständiga alkoholrättigheter ombord).
Förbokas.

Söndagskryssning med buffé
Denna kryssning är ett samarbete med Restaurang Olshammarsgården. Buffén vi serverar består av läckerheter fiskade lokalt i Vättern

Njut av en söndagskryssning med buffé i Norra Vättern bland kobbar och skär. Turen planeras efter väder, vind och om det för dagen finns något speciellt att se.
Förbokas.

Snaps-, Öl- och Whiskyprovning med trerätters middag
En härlig kryssning bland kobbar och skär med provning av snaps, öl och whisky. I priset ingår middag bestående av silltallrik, köttgryta och tårta.

Provningen utförs i samarbete med Restaurang Olshammarsgården och
Nordmarkens destilleri AB
Förbokas.

Lunchkryssning i skärgården
Njut av en god lunch på en tre timmar lång kryssning i Norra Vätterns skärgård. Ett tillfälle att riktigt njuta av god mat tillsammans med en fantastisk naturupplevelse.

Lunchen består av inkokt Vätternlax och beställs i samband med bokningen. I lunchen ingår kaffe och liten kaka. Dryck kan köpas separat ombord (vi har fullständiga rättigheter).
Förbokas.

Välkommen till en god upplevelse ombord på M/S Wettervik,
hälsar Johan & Marita

Buffe i akterdäck på M/S Wettervik

Buffé i akterdäck på M/S Wettervik

Sidan uppdaterad 2021-05-31

Kontakt

Askersunds Skärgårdstrafik AB
Lunnagårdsvägen 6
696 74 Hammar
0709-77 02 63
info@wettervik.se
www.wettervik.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Bokningsida och priser hittar du på
wettervik.se här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.