Askersunds officiella turistportal

Best Western Hotell Norra Vättern

Är du sugen på att kombinera din matupplevelse med weekend-paket med olika aktiviteter?

Padel och Golf
Smakar maten bäst efter en match på padelbanan eller en skön golfrunda? I hotellets egna nya och trivsamma padelhall kan ni spela padel och sedan njuta av god mat i hotellets restaurang. I samarbete med Askersunds GK finns också ett skönt golfpaket som gör golfrundan till en helhetsupplevelse.Här hittar du mer info om paketerbjudanden Padel Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Golf. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Chokladweekend och teaterpaket
För njutaren och den kulturintresserade erbjuds matupplevelser där du kan fylla en helg med att njuta av god choklad eller gå på härliga föreställningar i Askersunds vackra Kulturhus Sjöängen. Kolla in paketerbjudanden Chokladweekend Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Teaterpaket Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. .
Njut av en helg där alla sinnen får sitt i gemytliga Askersund!

Afterwork XL
Vill du starta helgen med lite skönt häng i vänners lag och något gott att äta och dricka? För dig finns paket Afterwork XL Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Best Western Hotell är beläget i Askersunds hamn med både värdshus och á la carte.

Utöver att vår restaraung håller öppen nästa alla dagar på året så kan erbjuder vi våra gäster en helhetsupplevelse där man kan kombinera boende med mat och dryck.

Gäster som inte är i behov av boende kan också boka paket, det är bara kontakt hotellet så hjälper vi er.

Sidan uppdaterad 2021-06-04