Askersunds officiella turistportal

Barnveckan och Barnsommarn

Årets Barnvecka i Askersund blir av och firar 10 år!

Det viktigaste först: vecka 28 fortsätter vara årets roligaste vecka i Askersund. Mellan den 6 och 9 juli välkomnar vi barnfamiljer till vår mysiga och trygga kommun för att fira Barnveckans 10-års jubileum.

Precis som alla tidigare år släpper vi loss barnasinnet och fyller veckan med aktiviteter för barnfamiljen - men med hänsyn till varandra och i nya former för att alla ska kunna njuta av trygga och härliga upplevelser!

Spring Glasseloppet i Strandparken, var med på kluriga Quiz, känn på lera eller prova på golf och padel. Ja, här finns många små underbara aktiviteter som barnen tillsammans med vuxna kan roa sig med. De flesta aktiviteter är gratis och drop-in.

För att skapa trygga och trevliga aktiviteter har vi dock detta år infört platsbokning till vissa av arrangemangen, som du kan boka till ett lågt självkostnadspris. Biljetterna släpps den 22 juni och kommer att kunna köpas på nätet och hos en återförsäljare.

Programmet är under utveckling och publiceras snart!

Barnveckan är upptakten till en härlig Barnsommar i Askersund! Många aktiviteter fortsätter löpa vecka 29 till 32.

Välkommen till en oförglömlig hemester med barnen i Askersund!

Kom ihåg: Stanna hemma vid symtom, var noggrann med handhygien och håll avstånd till varandra. Riskgrupper avråds att delta.

Sidan uppdaterad 2020-05-22