Askersunds officiella turistportal

Geocaching

Askersunds skatter
Turistbyråns skatter - eller cachar som de heter på geocaching språk kallar vi för "Askersunds skatter". Har du inte en egen mobiltelefon med gps funktion kan du låna en gps på turistbyrån, mot en depositionsavgift på 200 SEK, som hjälper dig att hitta skatterna. Mer information finner ni i foldern som även den finns på turistbyrån eller att ladda ner i spalten till höger.

The Heart of Sweden Geotour
I The Heart of Sweden Geotour kombinerar vi geocaching med turism och vi har skapat ett unikt äventyr för dig genom att pacera 50 stycken cacher på utvalda smultronställen i vår region. Upplev allt från vildmark, stadsliv, gruvschakt och gamla slott till paddling, klättring och mountainbike i häftig miljö.
Läs mer om The Heart of Sweden Geotour i spalten till höger.

Ge dig ut på skattjakt i modern tappning och delta i en lek som skapas av människor från hela världen och leder dig till nya utsökta platser i din närhet. I naturreservatet Stadsparken intill Hembygdsgården finns fem skatter utplacerade, varav en är kopplad och kan hittas på den internationella geocachingsida www.geocaching.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan uppdaterad 2018-08-10

Länkar

Folder om Askersunds skatter finner ni härPDF

Information om
The Heart of Sweden Geotour  finner ni härPDF.