Askersunds officiella turistportal

Brunnsnäs

I ett sommarstugeområde mellan Laxå och Askersund ligger detta sommarnöje beläget vid Östra Laxsjön. 40 minuter söder om Örebro finner du lugnet på landet men samtidigt närheten till matbutik och strosande i Askersund. Ett stenkast bort finns badplats och egen brygga, tillgång till roddbåt och möjlighet att fiska (fiskekort går att köpa på närliggande camping). Runt husknuten en grönskande skog som bjuder på blåbär och svamp när den säsongen står för dörren. Ett stort inglasat uterum som förlänger sommarkvällarna och håller myggen borta från middagsfrid och bjuder in till kräftskiva.

Huset är litet och naggande gott. Totalrenoverat och utrustat med det mesta som kan önskas. Här finns ett sovrum med en dubbelsäng, en bäddsoffa med plats för två samt ett sovloft med plats för två.

Köksdel i stugan

Matbordet i luftigt utrymme

Även en invändigt renoverad gäststuga med dubbelsäng står på tomten. Sammanlagt får det alltså plats åtta personer om loftet utnyttjas.
Vid bokning av stugan går det att komplettera med barnstol, barnsäng, handduk och sänglinne mot avgift.

Gäststuga på tomten

Närliggande utflyktsmål som vandring i Tivedsskogarna, loppisrunda i Laxå eller en golfrunda i Åmmeberg. Eller varför inte bara läsa en god bok på bryggan eller sova räv i solsängen på verandan. Det väljer du själv, här finns hur som helst stor möjlighet till avkoppling.

Privat uthyrare.

Sidan uppdaterad 2021-06-04

Kontakt

Eva Hjortsberg
Brunnsnäs Rönnstigen 49
Laxå

0733-302 55 89

evahjortsberg @gmail.com

Bokningssida
Sweden-holidays.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.