Nästa tillfälle:

Askersund

Nordic Dog Show 2023

Utställning

Övrigt

Örebro Läns Kennelklubb anordnar en stor hundutställning i Askersund med flera tusen utställande ekipage. En omtyckt utställning bland hundägare och ett fantastiskt tillfälle att bekanta sig med olika hundraser, knyta kontakter och chansen att få se vackra hundar.

Välkommen.

Arrangör

Örebro läns kennelklubb

Kontakt

VisitAskersund
Tel: +46(0)583 810 88
E-post: info@visitaskersund.se

Bra att veta

Mer information om utställningen hittar du på Örebro Läns Kellenklubbs hemsida här.

Information

Plats: Askersund

Arena: IP Solberga

Pris: Entré

Kategori: Utställning, Övrigt

Alla datum

2023-08-12 - 2023-08-13

Kommande datum
12 aug
13 aug

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?