Tre personer som gör iordning mat ute i skärgården med stormkök. I bakgrunden kan man se solnedgången och vättern.

Askersund med omnejd

Friluftsliv för vuxna

Barn och ungdom

Kurs

Natur

Sport

Övrigt

Vi gillar enkelt naturnära friluftsliv! Den här kursen är för dig som vill tillsammans med andra pröva olika former av friluftsliv. Vi följer årstidernas växlingar och genomför en "Friluftsdag" i månaden utifrån den årstid som är.

Det finns en grundrytm, Vi kommer att laga lunch ute tillsammans, vi kokar kaffe, lär oss något om den miljö vi är i och tränar olika färdigheter som är användbara i friluftslivet t ex orientering, göra upp eld, sätta upp vindskydd. Vi paddlar, vandrar, åker skidor, cyklar vanlig cykel - allt eftersom vad som passar för årstiden.

Vårens program

Arrangör

Naturvägledare Norra Vättern

Kontakt

Bra att veta

Kursen pågår från den 25 februari till 8 maj och deltagaravgiften är 300 kr per tillfälle.

Läs mer om aktiviteter som ordnas av Naturvägledare Norra Vättern här.

Information

Plats: Askersund med omnejd

Pris: 300 SEK per tillfälle

Kategori: Barn och ungdom, Kurs, Natur, Sport, Övrigt

Alla datum

2023-05-08 - 2023-05-08

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?