Bild över en stor scen med en orkester på. Kvinnorna i orkestern bär långa färgglada klänningar och männen bär smoking. Längst fram på scenen står dirigenten.

Askersund

André Rieu - Love is All Around

Film

Musik

Övrigt

Valsens konung André Rieu bjuder in till en helt ny konsertupplevelse på bio med Love is All Around.

Sommarkonserten är inspelad på Vrijthoftorget i hans vackra hemstad Maastricht. En musikalisk fest som innehåller klassiker, populära allsånger och härliga valser som kommer få dig att vilja dansa.

Tillsammans med sin Johann Strauss Orchestra tar André även med sig den charmiga gospelkören och speciellt inbjudna överraskningsgäster. Allt för att ge dig och dina nära en uppfriskande, romantisk och rolig fest på din lokala biograf.

Välkommen.

Arrangör

Folkets hus, Askersund

Kontakt

Robert Carlsson
Tel: +46(0)70 366 05 69
E-post: robbancn@hotmail.com

Bra att veta

Information

Plats: Askersund

Arena: Kulturhuset Sjöängen

Adress: Drottning Kristinas väg 2

Pris: Ordinarie 170 SEK, ungdom upp till 26 år 130 SEK (inkl. serviceavgift)

Kategori: Film, Musik, Övrigt

Tillgänglighet: Tillgänglighetsanpassad

Alla datum

2023-09-24 - 2023-09-24

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?