Affisch rödluvan och vargen. Tecknad bild på rödluvan till vänster och vargen till höger framför en vit och beige rutig bakgrund.

Askersund

Rödluvan och vargen

Barn och ungdom

Film

Övrigt

Duo Danzero ger sin version av Rödluvan och vargen. På ett nytt, spännande, uttrycksfullt sätt och med enkla medel berättas denna något omarbetade klassiska saga.

Åskådaren får följa Rödluvan på hennes vandring till mormors stuga, hennes möte med den blodtörstige och utsvultne vargen och hur hon till slut räddas av Nisse som följt ett tomburksspår genom skogen.

Med sin spelstil, storytelling, passar den utmärkt för både barn och vuxna och den appellerar i högsta grad till åskådarens fantasi.

Välkommen.

Arrangör

Föreningen Folkets Hus Askersund

Kontakt

Robert Carlsson
Tel: +46(0)70 366 05 69
E-post: robbancn@hotmail.com

Bra att veta

Fri entré, ingen förbokning. Folkets hus och Föreningen förändra Askersund bjuder på föreställningen.

Lämplig ålder 4-9 år.

Teaterföreställningen är en del av arrangemangen för barn, Pallkalaset och Skattjakten.

Information

Plats: Askersund

Arena: Kulturhuset Sjöängen

Adress: Drottning Kristinas väg 2

Pris: Fri entré, ingen förbokning

Kategori: Barn och ungdom, Film, Övrigt

Tillgänglighet: Tillgänglighetsanpassad

Alla datum

2023-05-13 - 2023-05-13

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?