Bild på Shirley Clamp framför en orange bakgrund. 

Askersund

Go´kväll mitt namn är Shirley Clamp

Föreställning

Konsert

Musik

Övrigt

I konsertformatet "Go´kväll mitt namn är Shirley Clamp" bjuder Shirley och hennes pianist & sidekick Joakim Niehoff på en härligt sprudlande musikupplevelse!

Denna väldigt speciella konsertkväll medverkar dessutom inbjudna lokala körsångare i alla åldrar i en specialsammansatt kör, som kallar sig ”Sjung med Shirley kören”.

Publiken bjuds både på Shirleys egna, men även lånade favoritlåtar som varvas med roliga turnéanekdoter, händelser och kontraster som kan uppstå i livet som både artist, kvinna mitt i livet, dotter och mamma.

Shirley låter oss inte kalla formatet för ”Stand Up konsert” så vi kallar det lite i smyg för ”Sing Up konsert”och det är bara att sätta sig tillrätta och njuta av en oförglömlig kväll med härlig musik, gemenskap, körsång och spontan allsång, många skratt och artisteri på högsta nivå!

Välkommen.

Arrangör

Holm Entertainment

Kontakt

Biljettbokning
Bok & Papper, Torgparken Askersund
Tel: +46(0)583 71 17 30
Sjöängens reception/biljettkassa
Tel: +46(0)583 820 00

Arrangörsfrågor
Kulturhuset Sjöängen
Tel: +46(0)583 820 00
E-post: sjoangen@askersund.se

Bra att veta

Plats: Stora Salongen, Sjöängen
Föreställningens längd: 75-90 min (ingen paus)
Bevakad garderob: 20 SEK kontant eller kortbetalning
Biljettkassa/foajéservering är öppen en timma innan föreställningen startar.
För mer info om parkering klicka här. Pdf, 2 MB.

....................
Sätt guldkant på kvällen
med en läcker supé eller hotellövernattning och supé!
Mer info besök sidan Paket
....................

Biljettinformation
Ordinarie 370 SEK, pensionär/student (enkom för barn över 7 år) 320 SEK.
Biljetterna säljs via länk på denna sida och över disk på Bok & Papper, Torgparken Askersund och Sjöängens reception. Eventuellt kvarvarande biljetter säljs vid entrén till konserten. Ej återköp av köpta biljetter.

Barn från 7 år som inte trivs med att sitta stilla och lyssna på konsert ombedes ödmjukt att med fördel för både sig själva och övrig betalande publik avstå biljettköp till denna konsert. Vid köp av rabatterad biljett för barn över 7 år/studenrande och pensionär skall vid anmodan kategoritillhörighet kunna styrkas vid köp över disk och i entrén för att biljetten skall vara giltig.
För bokning av rullstols- och ledsagarplatser kontakta Bok & Papper eller Sjöängens reception, Askersund. Ledsagarkort ska uppvisas vid biljettköp eller uppvisas när bokade biljetter hämtas ut. För detaljerad information om tillgänglighet klicka här.

Vid behov av support biljettbokning kontakta Nortic support på 0455-619 700 tonval 2 eller maila till support@nortic.se

Information om inpassage till föreställningen
Vid sen ankomst kan vi inte garantera platsen du bokat.

Säkerhetsinformation
OBS! Det är inte tillåtet att ta med rollator och barnvagnar in i Stora salongen med tanke på säkerheten vid en eventuell utrymning. Det är därför heller inte tillåtet med rullstolar på våning 3.
Obligatorisk garderob
För din och andras trivsel och säkerhet är det obligatorisk garderob à 20 kr som tillfaller lokala föreningar. Jackor på stolar/i gångar är en fara vid utrymning.

Mer om Shirley:
Hon är tjejen ifrån Borås som upptäcktes redan i tonåren då hon sjöng demos åt världsstjärnor som bla. Whitney Houston.
I Eurovision Song Contest debuterade hon redan 2001 då hon körade bakom gruppen Antique med bidraget ”I Would Die For You” som tävlade för Grekland.
I melodifestivalen här i Sverige fick hon sitt stora genombrott år 2004 då hon med låten ”Min Kärlek” knockade Svenska folket och landade på en 2:a plats efter Lena PH.
Under årens lopp har hon tävlat i melodifestivalen många gånger och låtarna ”Min Kärlek” och ”Att Älska dig” blev stora hits i Sverige och är av publiken än idag hett efterfrågade.
Hon har släppt flertalet album både med egen musik och med tolkningar av sina favoriter, släppt två tidlösa Julalbum tillsammans med artisterna Sanna Nielsen och Sonja Aldén, turnerat många varv igenom Sverige och medverkar frekvent i våra mest folkkära TV -musikunderhållningsprogram. Med sin briljanta sångröst och härligt humoristiska personlighet både berör, underhåller och roar Shirley Clamp den svenska publiken året runt!

Information

Plats: Askersund

Arena: Kulturhuset Sjöängen

Adress: Drottning Kristinas väg 2, Askersund

Pris: Ordinarie 370 SEK, pensionär/student (enkom för barn över 7 år) 320 SEK

Kategori: Föreställning, Konsert, Musik, Övrigt

Tillgänglighet: Tillgänglighetsanpassad

Alla datum

2023-10-14 - 2023-10-14

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?