Bild på Andreas Weise sittandes i vit skjorta framför en grå bakgrund. Till vänster om honom finns en röd text.

Askersund

Andreas Weise

Föreställning

Konsert

Musik

Övrigt

Andreas Weise har under lång tid förtrollat publiken med sin själfulla, klassiska röst och naturliga karisma. Hans nya album “The Circle” är ett album bortom allas förväntningar, där Andreas utforskar nya musikaliska och personliga vägar. Även livepubliken ska få njuta av Andreas Weises magiska röst och nya låtar när han beger sig ut på Sverigeturné i höst!

Sedan vi började jobba med albumet 2021 så har jag verkligen längtat efter att få samla ihop mitt band och komma ut och spela låtarna live. Låtarna har blivit som små kapitel av livet de senaste åren och jag har så mycket att berätta – om mitt liv och vad jag upplevt, hälsar Andreas.

Välkommen.

Arrangör

HitNöje Production

Kontakt

Biljettbokning
Bok & Papper, Torgparken Askersund
Tel: +46(0)583 71 17 30
Sjöängens reception/biljettkassa
Tel: +46(0)583 820 00

Arrangörsfrågor
Kulturhuset Sjöängen
Tel: +46(0)583 820 00
E-post: sjoangen@askersund.se

Bra att veta

Plats: Stora Salongen, Sjöängen
Föreställningens längd: 1 tim 30 min (ingen paus)
Åldersgräns: 13 år
Bevakad garderob: 20 SEK kontant eller kortbetalning
Biljettkassa/foajéservering är öppen en timma innan föreställningen startar.
För mer info om parkering klicka här. Pdf, 2 MB.

....................
Sätt guldkant på kvällen
med en läcker supé eller hotellövernattning och supé!
Mer info besök sidan Paket
....................

Biljettinformation
Ordinarie 495 SEK (inkl. serviceavgift)
Biljetterna säljs via länk på denna sida och över disk på Bok & Papper, Torgparken Askersund och Sjöängens reception. Eventuellt kvarvarande biljetter säljs vid entrén till konserten. Ej återköp av köpta biljetter.

För bokning av rullstols- och ledsagarplatser kontakta Bok & Papper eller Sjöängens reception, Askersund. Ledsagarkort ska uppvisas vid biljettköp eller uppvisas när bokade biljetter hämtas ut. För detaljerad information om tillgänglighet klicka här.

Vid behov av support biljettbokning kontakta Nortic support på 0455-619 700 tonval 2 eller maila till support@nortic.se

Information om inpassage till föreställningen
Vid sen ankomst kan vi inte garantera platsen du bokat.

Säkerhetsinformation
OBS! Det är inte tillåtet att ta med rollator och barnvagnar in i Stora salongen med tanke på säkerheten vid en eventuell utrymning. Det är därför heller inte tillåtet med rullstolar på våning 3.
Obligatorisk garderob
För din och andras trivsel och säkerhet är det obligatorisk garderob à 20 kr som tillfaller lokala föreningar. Jackor på stolar/i gångar är en fara vid utrymning.

Om föreställningen och artisten
Andreas Weise är inte ett nytt namn inom den internationella musiksfären. Med start i svenska Idol, vidare till den stora succén med sina jullåtar och till att spela för fulla hus Sverige runt, har Andreas Weise hunnit bli både folkkär och jämförd med alltifrån Robbie Williams till vår tids crooner. Idag har han över 80 miljoner streams och plats #84 på Top 100 US Spotify.

När både en röst och låtar i världsklass möts, då skapas magi. I april 2023 släpptes hans album “The Circle” – ett album bortom allas förväntningar, där Andreas utforskar nya musikaliska och personliga vägar. En resa han och forne Cherionmedlemmen och Grammynominerade låtskrivaren Jörgen Elofsson påbörjade på en ö i Stockholms skärgård.

För Andreas har detta inte bara varit en resa som artist utan en introspektiv resa där han vågar visa vem han är. Som person, pappa, partner och artist. En resa som gått ut på att hitta den totala artistiska friheten att skapa låtar som kommer leva och växa genom livet. Även livepubliken ska få njuta av Andreas Weises magiska röst och nya låtar – den 3 september 2023 har han premiär på SARA Kulturhus i Skellefteå och beger sig därefter vidare ut på turné!

Information

Plats: Askersund

Arena: Kulturhuset Sjöängen

Adress: Drottning Kristinas väg 2, Askesund

Webbsida: https://sjoangen.askersund.se/

Pris: Ordinarie 495 SEK

Kategori: Föreställning, Konsert, Musik, Övrigt

Tillgänglighet: Tillgänglighetsanpassad

Alla datum

2023-11-12 - 2023-11-12

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?