Serveringen vid kopparbergs gård. 

Askersund med omnejd

Sommarkrog

Övrigt

Välkommen till Kopparbergs Gård!

Under ett par tillfällen nu i sommar bjuder Karin, Per och Daniel in till vackra Kopparberg för att få uppleva deras avsmakningsmeny.

Det blir sex serveringar med råvaror från närliggande sjö, skog och jord. Fröerna sattes den 28e januari, jakten var i full gång i vintras och fiskandet startade under den tidigare våren.

Priset är 800 kronor för maten. Drycken köpes på plats, vinpaket finns för 700 kronor eller ett alkoholfritt för 250 kronor.

Ta chansen och var med om denna unika upplevelse.
Varmt välkommen!

Arrangör

Kopparbergs gård

Kontakt

Kopparbergs Gård
Tel: +46(0)70 180 89 01
E-post: info@kopparbergsgard.com

Bra att veta

Om ni har allergier så kontakta Kopparbergs gård innan bokning så gör de sitt bästa för att hitta en passande lösning.

Information

Plats: Askersund med omnejd

Pris: 800 SEK

Kategori: Övrigt

Alla datum

2023-08-10 - 2023-08-26

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?