Bild på boken "En saga om och med Harald och Britta" framför en rosa bakgrund.

Askersund

En saga om & med Harald och Britta - boksignering

Barn och ungdom

Övrigt

Sagan om dockan Britta, nallebjörnen Harald, smårutiga elefanten och den öronlösa taxen är skriven av Johan Calais med illustrationer av Ronny Larsson, båda lokala förmågor från Askersunds kommun.

Huvudpersonerna i boken, som är författaren Johans egna leksaker från när han var liten, vaknar till en alldeles vanlig dag, men något var på gång. Något i luften som den öronlösa taxen vädrade...

Välkommen att träffa Johan och Ronny och prata om bokprojektet, kanske köpa deras bok och få den signerad.

Arrangör

Kulturhuset Sjöängen

Kontakt

VisitAskersund
Tel: 0583- 810 88
E-post: info@visitaskersund.se

Bra att veta

Bokförlaget Bild & Kultur AB har varit behjälplig med layout och tryck av boken.

Boken kan även lånas på biblioteket som har specialöppet denna lördag. Samtidigt är det vernissage av utställningen Kommunens konstskatt i konsthallen mellan kl 11.00-14.00. Så välkommen till en trevlig lördag i kulturhuset!

Information

Plats: Askersund

Arena: Kulturhuset Sjöängen

Adress: Drottning Kristinas väg 2

Pris: Fri entré

Kategori: Barn och ungdom, Övrigt

Tillgänglighet: tillgänglighetsanpassad

Alla datum

2023-06-17 - 2023-06-17

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?