Askersund

Rockkonsert Syndromet

Föreställning

Musik

Övrigt

Tvåpersonsrockbandet Syndromet är ute på Sveriges längsta turné och kommer till Askersund för att spela på Hamnscenen. Det blir energisk rockmusik med svenska texter om att snällhet, medmänsklighet och att våga vara den man egentligen är. Musik för brinnande hjärtan kort och gott!

Varmt välkommen till Hamnscenen!

Arrangör

Syndromet

Kontakt

Mattias Lidehäll
Tel: 076-084 25 87
Epost: syndrometsverige@gmail.com

Bra att veta


Information

Plats: Askersund

Arena: Hamnen

Adress: Hamngatan 1, 696 30 Askersund

Webbsida: https://www.facebook.com/syndromet

Pris: Fri entré

Kategori: Föreställning, Musik, Övrigt

Alla datum

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?