Askersund

Carpe Diem...eller när är det försent att starta punkband?

Dans

Övrigt

I föreställningen som innehåller dans, teater och musik skapas ett dynamiskt utrymme med plats för såväl skratt och dramatik som existentiella frågor. Det ligger något djupt allmänmänskligt i att gå genom livet med en dröm om ”någonting annat”. Vare sig det handlar om att börja dreja, öppna ett bed & breakfast eller kanske starta en danstrupp. Men vad händer när drömmen ska bli verklighet?

I Carpe diem av S.O.J. Scenkonstproduktion följer vi tre människors väg mot förverkligandet av den gemensamma drömmen: att starta ett punkband.

Presscitat:
”I Carpe diem.. eller när är det försent att starta punkband? finns det filmiska uttryck mellan lek och allvar som är annorlunda, mer lekfullt, i en dans-och musikföreställning som är rolig och kreativ på ett personligt sätt, som gör den till ett dynamiskt verk med imponerande kraftfull musik.” Ingela Brovik/Danstidningen 2022

Peppa inför föreställningen och lyssna på en Spotifylista som inspirerat till föreställningen Carpe diem… eller när är det för sent att starta punkband?

____________

Välkommen på eftersamtal...
...med koreograf/dansare i foajén efter föreställningen.
(Ingår i biljetten.)
____________

Välkommen.

Arrangör

Kulturhuset Sjöängen

Kontakt

Biljettbokning
Bok & Papper, Torgparken Askersund
Tel: +46(0)583 71 17 30
Sjöängens reception/biljettkassa
Tel: +46(0)583 820 00

Arrangörsfrågor
Kulturhuset Sjöängen
Tel: +46(0)583 820 00
E-post: sjoangen@askersund.se

Bra att veta

Plats: Stora Salongen, Sjöängen
Föreställningens längd: 55 min
Bevakad garderob: 20 SEK kontant eller kortbetalning
Biljettkassa/foajéservering är öppen en timma innan föreställningen startar.
För mer info om parkering klicka här. Pdf, 2 MB.

....................
Sätt guldkant på kvällen med en läcker supé eller hotellövernattning och supé! Mer info besök sidan Paket
....................

Biljettinformation
Ordinarie 170 SEK (inkl. serviceavgift) Biljetterna säljs via länk på denna sida och över disk på Bok & Papper, Torgparken Askersund och Sjöängens reception. Eventuellt kvarvarande biljetter säljs vid entrén till konserten. Ej återköp av köpta biljetter.

För bokning av rullstols- och ledsagarplatser kontakta Bok & Papper eller Sjöängens reception, Askersund. Ledsagarkort ska uppvisas vid biljettköp eller uppvisas när bokade biljetter hämtas ut. För detaljerad information om tillgänglighet klicka här.

Vid behov av support biljettbokning kontakta Nortic support på 0455-619 700 tonval 2 eller maila till support@nortic.se

Information om inpassage till föreställningen
Vid sen ankomst kan vi inte garantera platsen du bokat.

Säkerhetsinformation
OBS! Det är inte tillåtet att ta med rollator och barnvagnar in i Stora salongen med tanke på säkerheten vid en eventuell utrymning. Det är därför heller inte tillåtet med rullstolar på våning 3. Obligatorisk garderob För din och andras trivsel och säkerhet är det obligatorisk garderob à 20 kr som tillfaller lokala föreningar. Jackor på stolar/i gångar är en fara vid utrymning.

Information

Plats: Askersund

Arena: Kulturhuset Sjöängen

Adress: Drottning Kristinas väg 2

Webbsida: https://open.spotify.com/playlist/5SDLuZJrmj6zwMTg2TrXLm?si=7c4ab256296347b0

Pris: Ordinarie 170 SEK Ungdom upp till 18 år 80 SEK

Kategori: Dans, Övrigt

Tillgänglighet: tillgänglighetsanpassad

Alla datum

2023-10-17 - 2023-10-17

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?