Askersund

Återkomsten - inställt

Konsert

Musik

Teater

Inställt av Örebro Teater pga. sjukdom.

Året är 1996. Världen ligger inför Göran Eks fötter, känd för den bredare publiken under artistnamn ‘Viper’. Han har precis haft sin tredje hit på Svensktoppen. Utsålda spelningar på Sveriges folkparker och vattenfestivaler avlöser varandra, och en förfrågan kring medverkan i Melodifestivalen ligger ännu obesvarad i postfacket där hemma. Spola fram till 2023.

Göran sitter i en improviserad loge på en pub i Köping och förbereder sig ännu en gång för att spela de gamla hitsen för en oengagerad publik, där majoriteten snarare är irriterade att den livesända fotbollsmatchen utgår.

Han skrattar åt hur ambitionerna och framtidstron reducerats till denna fars. Vart tog tiden, och livet, vägen? Hur blev det så här? Likt en tragisk clown sitter han ännu en gång vid sminkbordet och sätter på sig showsminket och peruken.

Återkomsten är ett absurt, musikaliskt och komiskt djupdykande i en fåfäng och bristfällig människas psyke. Göran har alltid satt sina egna ambitioner främst, men behöver nu ta ställning till sig själv, och sin framtid.
Med specialarrangerad live-musik, humor, och högt energiskt skådespeleri bjuder Linus Lindman och musikern Niclas Ekholm på en dynamisk teater utöver det vanliga.

Välkommen.

Arrangör

Askersunds Riksteaterförening

Kontakt

Biljettbokning
Bok & Papper, Torgparken Askersund
Tel: +46(0)583 71 17 30
Sjöängens reception/biljettkassa
Tel: +46(0)583 820 00

Arrangörsfrågor
Margareta Widell
Epost: widell.margareta@gmail.com
Tel: 00(46)583 124 81

Bra att veta

Plats: Stora Salongen, Sjöängen
Föreställningens längd: xx min
Bevakad garderob: 20 SEK kontant eller kortbetalning
Foajé- och pausservering öppen.
För mer info om parkering klicka här. Pdf, 2 MB.

....................
Sätt guldkant på kvällen med en läcker supé eller hotellövernattning och supé! Mer info besök sidan Paket
....................

Biljettinformation
Ordinarie 210 SEK, Scenpass 160 SEK, Ungdom upp till 18 år 75 SEK (inkl. serviceavgift)
Biljetterna säljs via länk på denna sida och över disk på Bok & Papper, Torgparken Askersund och Sjöängens reception. Eventuellt kvarvarande biljetter säljs vid entrén till konserten. Ej återköp av köpta biljetter.

För bokning av rullstols- och ledsagarplatser kontakta Bok & Papper eller Sjöängens reception, Askersund. Ledsagarkort ska uppvisas vid biljettköp eller uppvisas när bokade biljetter hämtas ut. För detaljerad information om tillgänglighet klicka här.

Vid behov av support biljettbokning kontakta Nortic support på 0455-619 700 tonval 2 eller maila till support@nortic.se

Information om inpassage till föreställningen
Vid sen ankomst kan vi inte garantera platsen du bokat.

Säkerhetsinformation
OBS! Det är inte tillåtet att ta med rollator och barnvagnar in i Stora salongen med tanke på säkerheten vid en eventuell utrymning. Det är därför heller inte tillåtet med rullstolar på våning 3. Obligatorisk garderob För din och andras trivsel och säkerhet är det obligatorisk garderob à 20 kr som tillfaller lokala föreningar. Jackor på stolar/i gångar är en fara vid utrymning.

Information

Plats: Askersund

Arena: Kulturhuset Sjöängen

Adress: Drottning Kristinas väg 2

Pris: Ordinarie 210 SEK, Scenpass 160 SEK ,Ungdom upp till 18 år 75 SEK (inkl. serviceavgift 20 SEK).

Kategori: Konsert, Musik, Teater

Tillgänglighet: Tillgänglighetsanpassat

Alla datum

2023-11-04 - 2023-11-04

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?