Bild på Sissel klädd i en vit pälskappa framför en ljus träpanel.

Askersund

Sissels Jul

Föreställning

Musik

Övrigt

Ingen jul utan Sissel - hela Skandinaviens juldrottning åker ut på turné 2023. Sissel har en helt unik förmåga att sprida julstämning och kommunicera med sin publik.

Välkommen redan kl 17.00, serveringen är öppen och Carina Cederlund underhållning från foajéscenen!

Varje år får publiken uppleva en konsert där det oförutsägbara kombineras med de trygga och varma traditioner julen bjuder på. Nu gör hon det igen och rullar ut med sin julturné ”Sissels Jul” i Norge, Sverige och Danmark.

Med sin kristallklara stämma har hon trollbundit publik i hela världen. Utöver att hon har rekordet för det bästa säljande albumet i norsk historia med ”Glade Jul” från 1987 har hon också blivit ett namn internationellt i samband med jul. Hon har gjort oförglömliga storkonserter som ”Christmas in Vienna” och ”Christmas in Moscow” med Plácido Domingo och José Carreras. Hon blev nominerad till en Grammy för julskivan ”Spirit of the Season” från 2016 tillsammans med The Tabernacle Choir and Orchestra at Temple Square. Under 2022 samarbetade hon igen med den prisbelönta kören från Utah då de gav ut julskivan ”Winter Morning. Hon kan nu också avslöja att det kommer mer nyinspelad julmusik 2023.
Sissel har i flera decennier turnerat i Skandinavien med sina julkonserter, något hon själv betraktar som en av jultidens höjdpunkter. Nu ser hon verkligen fram emot att göra det igen.

”Konserten ska spegla tiden och musiken vi lyssnar på och behöver fram till julen kommer. Den är glad, vacker, rolig, känslosam och ska beröra. När du som publik lämnar salen önskar jag att du ska känna att vi upplevde något tillsammans, och att det var unikt och speciellt just för dig” säger hon själv.

Välkommen.

Arrangör

Skyskraper Artist AS och Early Bird Music AS

Kontakt

Biljettbokning
Bok & Papper, Torgparken Askersund
Tel: +46(0)583 71 17 30
Sjöängens reception/biljettkassa
Tel: +46(0)583 820 00

Arrangörsfrågor
Kulturhuset Sjöängen
Tel: +46(0)583 820 00
E-post: sjoangen@askersund.se

Bra att veta

Plats: Stora Salongen, Sjöängen
Föreställningens längd: 90 min
Bevakad garderob: 20 SEK kontant eller kortbetalning
Biljettkassa är öppen en timma innan föreställningen startar.
Välkommen redan kl 17.00, serveringen är öppen och Carina Cederlund underhåller från foajéscenen. Föreställningen börjar sedan 18.00.
För mer info om parkering klicka här. Pdf, 2 MB.

....................
Sätt guldkant på kvällen med en läcker supé eller hotellövernattning och supé! Mer info besök sidan Paket
....................

Biljettinformation
Ordinarie 645 SEK (inkl. serviceavgift)
Biljetterna säljs via länk på denna sida och över disk på Bok & Papper, Torgparken Askersund och Sjöängens reception. Eventuellt kvarvarande biljetter säljs vid entrén till konserten. Ej återköp av köpta biljetter.

För bokning av rullstols- och ledsagarplatser kontakta Bok & Papper eller Sjöängens reception, Askersund. Ledsagarkort ska uppvisas vid biljettköp eller uppvisas när bokade biljetter hämtas ut. För detaljerad information om tillgänglighet klicka här.

Vid behov av support biljettbokning kontakta Nortic support på 0455-619 700 tonval 2 eller maila till support@nortic.se

Information om inpassage till föreställningen
Vid sen ankomst kan vi inte garantera platsen du bokat.

Säkerhetsinformation
OBS! Det är inte tillåtet att ta med rollator och barnvagnar in i Stora salongen med tanke på säkerheten vid en eventuell utrymning. Det är därför heller inte tillåtet med rullstolar på våning 3. Obligatorisk garderob För din och andras trivsel och säkerhet är det obligatorisk garderob à 20 kr som tillfaller lokala föreningar. Jackor på stolar/i gångar är en fara vid utrymning.

Information

Plats: Askersund

Arena: Kulturhuset Sjöängen

Adress: Drottning Kristinas väg 2

Webbsida: https://sjoangen.askersund.se/

Pris: Ordinarie 645 SEK (inkl. serviceavgift 40 SEK)

Kategori: Föreställning, Musik, Övrigt

Tillgänglighet: Tillgänglighetsanpassad

Alla datum

2023-11-25 - 2023-11-25

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?