Askersund

Bokfrukost

Övrigt

Bibliotekspersonalen tipsar om nya och gamla böcker. Även deltagare är välkomna att boktipsa. Köp din frukostbiljett i förväg på Askersunds bibliotek senast 9/10.

Arrangör

Askersunds bibliotek

Kontakt

Askersunds bibliotek

Epost: bibliotek@askersund.se

Tel: 0583-810 95

Bra att veta

Endast förköp. (Ej återköp) Anmäl dig till bibliotekets nyhetsbrev så får du information om alla våra aktiviteter och evenemang direkt till din e-post. Logga in på mina sidor i bibliotekskatalogen och kryssa i allmänna utskick.

Information

Plats: Askersund

Arena: Kulturhuset Sjöängen

Adress: Drottning Kristinas väg 2, 696 30 Askersund

Pris: 60 SEK

Kategori: Övrigt

Alla datum

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?