Tiveden

Konstutställning

Konst

Utställning

Bakstugans utställare 2023, Enar Philipsson och Maria Tingvall ställer ut träkonstverk och konstnärliga fotografier. Enar jobbar med återvunnet material av bland annat gamla plankor som ofta får ta nya skepnader och former. Maria fotograferar med speciella tekniker som kan fånga det infraröda färgtområdet och leker ofta med ljusets fantasieggade känsla i bilderna. Välkomna.

Arrangör

Bakstugan Tived

Kontakt

Maria Tingvall

Epost: maria@tingvall.nu

Tel: +46701762202

Bra att veta

Bakstugan Tived ligger i Sävsjöfallet, mitt ute i Tivedsskogarna utmed rid-, kanot- och cykelleder och ligger bra till för en liten bensträckare även för motorburna. Det är ett café där det går att köpa kaffe med doppa eller en lättare måltid.

Bilderna är tagna under promenaderna kring Sävsjöfallet i Tiveden av Maria Tingvall.

Information

Plats: Tiveden

Adress: Bakstugan Tived, Sävsjöfallet 7, 695 96 Tived

Webbsida: https://www.bakstugan.eu/

Pris: Fri entré.

Kategori: Konst, Utställning

Tillgänglighet: Rullstolsramp finns

Alla datum

2023-07-08 - 2023-09-10

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?