Zinkgruvan

Sommarmusik- Smash into Pieces

Barn och ungdom

Konsert

Musik

Smash Into Pieces bjuder på ett unikt och akustiskt trioframträdande. Bandet kommer att spela ett urval av ’sina bästa låtar’ - både gammalt och nytt!

Den svenska cinematiska arenarockgruppen Smash Into Pieces medverkade i årets upplaga av Melodifestivalen och tog hem ett “rockbandsrekord” som första rockgrupp någonsin att placerade sig på en tredjeplats i finalen, det gjorde de med låten ‘Six Feet Under’. Efter 7 veckor på svensktoppen, mer än 10 miljoner streams på digitala plattformar och en stadig topp 2-placering på Spotify har låten nu sålt Platinum i Sverige. Det många inte känner till är att gruppen gett ut ett 20-tal akustiska låtar genom åren, både piano-, gitarr- och orkesterbaserade versioner. Exempelvis släpptes gruppens senaste album ‘DISCONNECT’ faktiskt i en helakustisk utgåva ‘DISCONNECT PEACEFUL PIANO’.

Välkommen.

Arrangör

Zinkgruvan Mining/Zinkgruvans gruvmuseum Knalla Gruva

Kontakt

Stig Sandberg
Tel: +46(0)70 887 91 02
E-post: stig.sandberg54@gmail.com

Bra att veta

Enklare förtäring finns att köpa. Ta gärna med något att sitta på.

Information

Plats: Zinkgruvan

Arena: Knalla Gruva

Adress: Strömslundsvägen 12, 696 76 Zinkgruvan

Pris: Fri entré

Kategori: Barn och ungdom, Konsert, Musik

Alla datum

2023-07-22 - 2023-07-22

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?