Kalle Haglund framför en svart bakgrund.

Svinnersta

Tvivelsviterna

Teater

Tvivelsviterna är Örebroaren Kalle Haglunds fjärde soloshow, denna gång ackompanjerad av musikern Markus Jägerstedts vackra pianospel. Kalle Haglund har hittat en väska, en röd tygväska av äldre sportbagsmodell, full med bland annat dagboksanteckningar, musik och instruktioner till sceniska idéer. Haglund har blivit besatt av materialet och skapat denna föreställning för att kunna sprida väskan mångbottnade innehåll. Tvivelsviterna är en vemodig men underhållande föreställning om jakten på det autentiska livets förmodade frälsning, och väskans egentliga ägare.

 

Producent: Kalle Haglund

Arrangör

Askersunds Riksteaterförening

Kontakt

Maths Ahrén

Epost: matsahren57@gmail.com

Tel: 0702395831

Bra att veta

Kapellet tar ca 45 personer, Askersunds Riksteaterförening bjuder på korv med bröd efter föreställningen med möjlighet att samtala om förställningen med styrelsemedlemmar och övrig publik.

Information

Plats: Svinnersta

Adress: Svinnersta kapell

Webbsida: https://www.riksteatern.se/forening/askersunds-riksteaterforening/tvivelsviterna/

Pris: Ordinarie biljettpris 210 SEK, med Scenpass 180 SEK, ungdom 50 SEK. Betalning sker på plats med Swish eller kontanter.

Kategori: Teater

Alla datum

2023-09-23 - 2023-09-23

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?