Tiveden

Tivedsdagen

Barn och ungdom

Konst

Övrigt

Kom och bevittna olika sorters hantverk som spånhyvling, linberedning, smide, repslagning, utställningar m.m.. Det kommer även finnas försäljning av lotter, fika, vår egen ostkaka, varmkorv och mängder av hemslöjdshantverk. För den mindre kommer det också finnas ett fiskdammslotteri. Det bjuds även på underhållning av Lekebergs revysällskap som visar "ljuva 60-tal". En folkdansuppvisning får avsluta dagen före dragningen av dagens lotteri. Välkommen!

Arrangör

Tiveds Hembygsförening

Kontakt

Tiveds Hembygdsförening
Tel: 070-282 74 01
E-post: info@tivedshembygdsforening.se

Bra att veta

Det kommer bl.a. att serveras Tiveds hembygdsförenings egna ostkaka, kaffe, kaffebröd, varmkorv, saft och läsk.
Läs mer här.

Information

Plats: Tiveden

Adress: Dammtorp

Pris: 20 SEK, fri entré för barn upp till 12 år

Kategori: Barn och ungdom, Konst, Övrigt

Alla datum

2023-08-13 - 2023-08-13

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?