Norra Vätterns skärgård

Nybörjarkurs kajak - gult paddelpass

Barn och ungdom

Guidning

Natur

Sport

Vill du gå "All in"? Det här är nybörjarkursen för dig som vill ha en flygande start i kajak.

Vi jobbar med grundläggande paddelteknik, tränar att trilla i och komma upp igen i kajakerna och pratar om både säkerhet vid paddling och allemansrätten. Genomför du samtliga moment kan du erhålla ett gult paddelpass vilket är det första steget mot en säkrare och roligare kajakpaddling. Vi ordnar med kajaker, flytvästar, kapell och paddlar. Du tar med dig: fika och lunch, ett komplett klädombyte i vattentät förvaring (går att låna av oss), snacks och vattenflaska, solskydd och solglasögon (har du inget flytsnöre till glasögon har vi några att sälja), våtdräkt om du har till vältaövningarna.
Du klär dig i: sportkläder som torkar fort, en vindtät jacka kan vara skönt, skor som du kan gå i vattnet med då du blir blöt vid i- och urstigning. (skors skyddar fötterna från vassa stenar mm).

Du kan läsa mer och boka på länken i evenemanget. Varmt välkommen!

Arrangör

Naturvägledare norra Vättern

Kontakt

Kersti Beck Larsson

Epost: naturvagledarenorravattern@gmail.com

Tel: +46(0)70-674 70 06

Bra att veta

Du bör vara simkunnig.

Information

Plats: Norra Vätterns skärgård

Arena: Tivedens Nationalpark

Adress: Norrviksvägen, Olshammar

Webbsida: www.naturvagledarenorravattern.com

Pris: 1700 SEK

Kategori: Barn och ungdom, Guidning, Natur, Sport

Tillgänglighet: Du bör vara simkunnig

Alla datum

2023-08-13 - 2023-08-13

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?