Svinnersta

”En resa med Närkesamlingen” del 9

Konsert

Musik

Övrigt

Konsertserien ”En resa med Närkesamlingen” är nu inne på sitt andra och avslutande år. Konserterna med samtliga låtar i Närkesamlingen, Pehr Anderssons notbok, från 1731 besöker olika ställen i Närke och Örebro. Den sammanhållande musikern är riksspelmannen Olof Ericsson. Medverkar gör Alvina Herbinger Rygne - Närkes färskaste riksspelman och ett stjärnskott på folkmusikhimlen - och Olof Ericsson, båda fiol, samt basfenomenet Sébastien Dubé på kontrabas. Bland annat spelas ”Lärkan”. Välkomna!

Arrangör

Svenska kyrkan, Snavlunda församling

Kontakt

Askersunds pastorat

Epost: madeleine.hogsander@svenskakyrkan.se

Tel: 0583-815 50

Bra att veta


Information

Plats: Svinnersta

Arena: Snavlunda kyrka

Adress: Snavlunda kyrkväg 2, Vretstorp

Webbsida: https://www.svenskakyrkan.se/askersunds-pastorat/nyheter/musikveckan

Pris: Fri entré

Kategori: Konsert, Musik, Övrigt

Tillgänglighet: Hörslinga finns samt handikapptoalett och ramp för rullstol.

Alla datum

2023-08-11 - 2023-08-11

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?