Svinnersta

”Konversationer: Toner i Trä och Metall” Duo Ictus

Konsert

Musik

Övrigt

Örebrobaserade Duo Ictus, Johannes Carlsson och Simon Sahlén, framför ett varierat program baserat på den klassiska konstmusiken med inslag av improvisation och samtida musik. Programmet är i huvudsak uppbyggt runt de två slagverksinstrumenten Marimba och Vibrafon, men även cymbaler och andra mindre slagverksinstrument kommer att användas för att berika den musikaliska texturen.

Arrangör

Svenska kyrkan, Snavlunda församling

Kontakt

Askersunds pastorat

Epost: madeleine.hogsander@svenskakyrkan.se

Tel: 0583-815 50

Bra att veta


Information

Plats: Svinnersta

Arena: Snavlunda kyrka

Adress: Snavlunda kyrkväg 2

Webbsida: https://www.svenskakyrkan.se/askersunds-pastorat/nyheter/musikveckan

Pris: Fri entré

Kategori: Konsert, Musik, Övrigt

Tillgänglighet: Hörslinga finns samt handikapptoalett och ramp för rullstol.

Alla datum

2023-08-10 - 2023-08-10

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?