Svinnersta

Tankar och toner i sommartid-Kahjenn

Konsert

Musik

Övrigt

Gruppen Kahjenn består av Kristina Folker, Hannah Nordén och Jenny Nordström som tillsammans skriver visor med tänkvärda texter för sång och piano om livets utmaningar och glädjeämnen. Det är sånger om att kunna släppa kraven och bara vara, hitta platser för vila och rekreation och att kunna njuta av det som livet vill erbjuda oss. Välkomna!

Arrangör

Svenska kyrkan, Snavlunda församling

Kontakt

Askersunds pastorat

Epost: madeleine.hogsander@svenskakyrkan.se

Tel: 0583-815 50

Bra att veta


Information

Plats: Svinnersta

Arena: Snavlunda kyrka

Adress: Snavlunda kyrkväg 2

Webbsida: https://www.svenskakyrkan.se/askersunds-pastorat/nyheter/musikveckan

Pris: Fri entré

Kategori: Konsert, Musik, Övrigt

Tillgänglighet: Hörslinga finns samt handikapptoalett och ramp för rullstol.

Alla datum

2023-08-09 - 2023-08-09

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?