Olika fat och vaser i keramik.

Askersund

Terminskurser i keramik

Konst

Kurs

Övrigt

Startdatum för keramikkurser hos Ateljé MalinB den kommande höstterminen.

Denna termin kommer jag att hålla fyra grupper i veckan, 2 på eftermiddagen och 2 på kvällstid. Kursen innehåller 10 stycken träffar där du skapar utifrån dina idéer med handledning av mig. Har du önskemål om ett speciellt föremål kan jag berätta om olika tekniker som kan användas för att nå dit du önskar. Eller är du nyfiken på en speciell teknik inom keramiken kan jag gå igenom grunderna så du kommer igång. De 8 första gångerna arbetar vi med att tillverka föremål som glaseras den 9:de gången. Det sista tillfället har vi en gemensam kursavslutning, alla grupper tillsammans. Vi beundrar varandras skapelser, låter oss inspireras av kreativiteten och fyller på med energi. Å äter Budapestrulle, så klart!

Följande tider kommer att erbjudas:
Måndagar kl. 18-21
Tisdagar kl. 14-17
Tisdagar kl. 18-21
Fredagar kl. 13-16

Anmäl dig här.

Välkommen.

Arrangör

Ateljé MalinB i samarbete med Fokuniversitetet

Kontakt

Malin Blomqvist
Tel: +46(0)76 224 86 10
E-post: malin@malinb.se

Bra att veta

Kurserna arrangeras i samarbete med Folkuniversitetet och anmälan sker hos dem.
En terminskurs kostar 3.600 kr och då ingår fika vid varje tillfälle.

Information

Plats: Askersund

Adress: Sundsbrogatan 13, Askersund

Webbsida: https://malinb.se/

Pris: 3.600 SEK

Kategori: Konst, Kurs, Övrigt

Alla datum

2023-09-04 - 2023-11-21

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?