En orienteringsskärm som sitter på ett träd ute i skogen vid en grusväg.

Askersund med omnejd

Veteran SM i orientering

Barn och ungdom

Sport

Övrigt

Kom och heja på orientare i Veteran-SM orientering med sprint på fredagen i Askersund och medel- och långdistans från Stenkällegården i Tiveden på lördag och söndag. Även Tivedstrippeln anordnas parallellt, en tävling med dam- och herrklass juniorer och seniorer (elit).

Fredag första start kl 17:00, lördag kl. 10:00, söndag kl.11:00.

Välkommen.

Arrangör

OK Tiveden

Kontakt

Per Emion
Tel: 070 603 10 75
E-post: info@oktiveden.com

Bra att veta


Information

Plats: Askersund med omnejd

Webbsida: https://oktiveden.com/veteran-sm-2023/

Pris: .

Kategori: Barn och ungdom, Sport, Övrigt

Alla datum

2023-09-08 - 2023-09-10

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?