Askersund

John Edwin - Hillbilly från Målilla

Gillar du banjo och bluegrassmusik? Tål du en god anekdot och känner för att uppleva en annorlunda och unik musikakt med en originell musiker?
Varmt välkommen till säsongens första "Torsdagar på Sjöängen"!

Musikern, låtskrivaren och dansaren Peter Danielsson, alias John Edwin bjuder på en show som bygger på låtarna från hans musikalbum "Hillbilly från Målilla". Kvällen bjuder på förstklassigt fiol-, gitarr-, och banjospel, men även buck dancing, en form av steppdans som vävs ihop med musiken.

John Edwin är inspirerad av amerikansk folk-, bluegrass- och oldtimemusik. Han är en rutinerad multi-instrumentalist, medlem av bluegrassgruppen Blue Mountain Boys och fd ständigt turnerande teatergruppen Friteatern. Till vardags bosatt i Östersund men med rötterna i Målilla i Småland.

Välkomna!

Arrangör

Kulturhuset Sjöängen

Kontakt

Kulturhuset Sjöängen
Tel: +46(0)583 820 00
E-post: sjoangen@askersund.se

Bra att veta

Plats: Lilla scenen, Sjöängen
Föreställningens längd: 1 tim 45 min
Foajé- och pausservering öppen under evenemanget.
För mer info om parkering klicka här. Pdf, 2 MB.

Information

Plats: Askersund

Arena: Kulturhuset Sjöängen

Adress: Drottning Kristinas väg 2, Askersund

Pris: Fri entré

Tillgänglighet: Tillgänglighetsanpassad

Alla datum

2023-09-28 - 2023-09-28

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?