Två män står med varsin mikrofon framför en blå bakgrund.

Askersund med omnejd

Doyle & Andersson

Föreställning

Konsert

Musik

Övrigt

Du kommer in i en värld av själfulla irländska melodier och rytmer med Doyle & Andersson. Denna dynamiska duo, bestående av den traditionella irländska sångaren Colm Doyle och den prisbelönta munspelaren Joel Andersson, som har ett rykte om sig att leverera fängslande liveframträdanden som inte får missas.

Välkommen.

Arrangör

Aggers Hus

Kontakt

Bra att veta

Plats: Aggers Hus, Östansjö

Förboka gärna via mail eller ring på tel: 070 55 80 526, det går också bra.
Entréavgiften betalas kontant vid dörren.

Fika i pausen med två olika sorters hembakat bröd erbjuds, betalas med Swish. Önskemål om glutenfritt bröd anmäls vid förbokning.

Varmt välkomna!

Information

Plats: Askersund med omnejd

Webbsida: www.ingelaochlarsagger.se

Pris: 200 SEK

Kategori: Föreställning, Konsert, Musik, Övrigt

Alla datum

2023-09-09 - 2023-09-09

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?