Logga för eventet Torsdagar på Sjöängen med förgspel i lila och blått samt en mikrofon
Nästa tillfälle:

Askersund

Torsdagar på Sjöängen

Dans

Föreställning

Konsert

Musik

Övrigt

Välkommen till ett blandad program med underhållning.

Höstens program

28 september
Prova på folkdans för alla åldrar.
OBS tiden: Drop-in kl 17.00-18.15, Sjöängens foajé.
&
John Edwin
Musikern, låtskrivaren och dansaren Peter Danielsson, alias John Edwin bjuder på en show som bygger på låtarna från hans musikalbum "Hillbilly från Målilla". Kvällen bjuder på förstklassigt fiol-, gitarr-, och banjospel, men även buck dancing, en form av steppdans som vävs ihop med musiken. John Edwin är inspirerad av amerikansk folk-, bluegrass- och oldtimemusik. Han är en rutinerad multi-instrumentalist, medlem av bluegrassgruppen Blue Mountain Boys och fd ständigt turnerande teatergruppen Friteatern. Till vardags bosatt i Östersund men med rötterna i Målilla i Småland.
Plats: foajéscenen plan 2

9 november
The Bageri Hayes Project
Bandet består av John Hayes Jr (sång och slagverk), Tommy Bagari (gitarrer, sång), Christy O’Leary (munspel, flöjt, uileann pipes), Johnny Karlsson (bas) och Richard Sievert (slagverk). Deras inspiration hämtas från bl.a. folkmusik, country, rock/pop och blues och beskrivs som ”Music for the heart and mind”.

23 november
Pär Björcks trio
Kom och lyssna på en av mellansveriges bästa pianotrios! De kommer spela lättsmälta jazz-örhängen ur den amerikanska sångboken och deras 30-åriga repertoar som jazztrio.

7 december
Colours of Pop
Den lokala kören Colours of Pop bjuder på en musikalisk kväll med modern och traditionell julmusik blandat med schlager och visor!

Arrangör

Kulturhuset Sjöängen

Kontakt

Arrangörsfrågor
Kulturhuset Sjöängen
Tel: +46(0)583 820 00
E-post: sjoangen@askersund.se

Bra att veta

Plats: Foajéscenen, plan 2
Det är alltid fri entré till dessa evenemang och barservering är öppen under kvällen. Välkommen!

Har något specialområdet eller jobbar med underhållning av något slag och vill dela med dig av det till publik? Scenen är öppen på torsdag kvällar och du är välkommen att kontakta kansliet på Kulturhuset Sjöängen för att boka in ditt framträdande.

Information

Plats: Askersund

Arena: Kulturhuset Sjöängen

Adress: Drottning Kristinas väg 2, Askersund

Webbsida: https://sjoangen.askersund.se/

Pris: Fri entré

Kategori: Dans, Föreställning, Konsert, Musik, Övrigt

Alla datum

2023-09-28 - 2023-12-07

Kommande datum
9 nov18:30 - 20:15
23 nov18:30 - 20:15
7 dec18:30 - 20:15

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?