Nästa tillfälle:

Askersund

Danskvällar

Dans

Musik

Övrigt

Askersunds dragspelsklubb och Norra Vätterbygdens Folkdansgille bjuder in till danskvällar. Det blir modern dans och gammeldans. Dragspelsklubben spelar live och det kommer varvas med datormusik genom högtalare från Folkdansgillet. Välkomna.

Arrangör

Askersunds Dragspelsklubb och Norra Vätterbygdens Folkdansgille.

Kontakt

VisitAskersund
Tel: 0583- 810 88
E-post: info@visitaskersund.se

Bra att veta

Danskvällarna anordnas i IOGT lokalen bredvid auktionskammaren.

Information

Plats: Askersund

Pris: .

Kategori: Dans, Musik, Övrigt

Alla datum

2023-10-25 - 2023-11-29

Kommande datum
25 okt17:00
29 nov17:00

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?