Askersund

Arvet - Karol Zarbock

Konst

Utställning

Övrigt

Karol Zarbock är verksam som konstnär och keramiker. Han skapar underfundiga verk, oftast i kollage som berör ämnen som ligger honom nära till hands, såsom drömmar, längtan, sorg, kropp och identitet. Utställningen Arvet handlar om uppväxten med polska föräldrar och hur det har kommit att prägla hans liv.

Vernissage lördag den 23 september kl. 11-14. Konstnären är på plats.

Karol Zarbock är sedan han tog kandidatexamen i keramik och glas på konstfack 2015, verksam som konstnär och keramiker, med ateljé i G-studion i Gustavsberg.

Välkommen.

Arrangör

Kulturhuset Sjöängen

Kontakt

Kulturhuset Sjöängen
E-post: sjoangen@askersund.se
Tel: 0583 820 00

Bra att veta

Utställningen pågår till den 21 oktober.

Askersunds konsthall har samma öppettider som Askersunds bibliotek. För mer information besök www.askersund.se/bibliotek

Konsthallen öppnas av personal i bibliotek eller reception.

Information

Plats: Askersund

Arena: Askersunds konsthall

Adress: Drottning Kristinas väg 2, Askersund

Webbsida: www.sjoangen.askersund.se

Pris: Fri entré

Kategori: Konst, Utställning, Övrigt

Tillgänglighet: Tillgänglighetsanpassad

Alla datum

2023-09-23 - 2023-10-21

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?