Askersund

Maria Lundqvist: Om att våga flyga - Live på bio

Film

Föreställning

Musik

Teater

Övrigt

Efter att ha spelats för utsålda hus på landets scener i flera år är det med stor glädje ”Om att våga flyga” nu visas på bio. Nu ges chansen att uppleva denna underhållande och kritikerhyllade publikfavorit på stora duken.

”Om att våga flyga” är en ljuvlig föreställning om att möta livet, ljuset och lusten tillsammans.
Så här säger Maria Lundqvist: ”Äntligen får jag chansen att komma ut med föreställningen i HELA landet. En dröm har gått i uppfyllelse. Nu kommer vi till en biograf nära dig! Det blir tvära kast, mycket musik, vansinnigt lekfullt och på djupaste allvar… Färdiga nummer blandas med ofärdiga tankar… Det blir en väldigt rolig kväll. Och du som sitter i biosalongen kommer att få en exklusiv bakomfilms-titt i pausen. Dessutom kan du sitta tryggt tillbakalutad när Sally bryskt drar upp publiken i rampljuset på scenen.”

”Om att våga flyga” hade premiär i Falköping våren 2019 och spelades för utsålda hus över hela landet ända fram till hösten 2022. Inspelningen gjordes på Lorensbergsteatern i Göteborg 2022 och kom att bli den allra sista föreställningen. Den är specialkomponerad för att passa en intim (och väldigt kul!) biografkväll.

”Efter många års turnerande var det med sorg i hjärtat vi bestämde att sluta spela. Jag har aldrig under alla mina år som skådespelare upplevt en sådan glädje hos en publik som just med föreställningen Om att våga flyga. Med föreställningen, faktiskt en av de bästa, Live på bio, går jag i mål med att kunna ge alla er som missade föreställningen chansen att nu se den. Och alla ni som såg den och som vill se den igen här har ni chansen!”

Välkommen.

Arrangör

Folkets hus, Askersund

Kontakt

Robert Carlsson
Epost: robbancn@hotmail.com
Tel: +46(0)70 366 05 69

Bra att veta

Foajé- och pausservering öppen.

Information

Plats: Askersund

Arena: Kulturhuset Sjöängen

Adress: Drottning Kristinas väg 2

Webbsida: https://www.folketshusochparker.se/evenemang/live-pa-bio-scen-teater/maria-lundqvist-om-att-vaga-flyga/

Pris: Ordinarie 180 SEK, ungdom upp till 26 år 150 SEK . OBS: serviceavgift 15 SEK tillkommer.

Kategori: Film, Föreställning, Musik, Teater, Övrigt

Tillgänglighet: Tillgänglighetsanpassad

Alla datum

2023-12-29 - 2023-12-29

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?