Askersund

Kurs i träslöjd

Kurs

Övrigt

Välkommen att delta i vår träslöjdscirkel oavsett om du är nybörjare eller en erfaren träslöjdare. Här lär du dig använda teknikerna som gör det möjligt att förvandla trä till något användbart eller fin konst. I kursens delar vi med oss, lär och växer genom varandras erfarenheter. Vi utforskar olika tekniker, guidade och inspirerade av Lars Johnsons bok "Träslöjd för alla".

Arrangör

ABF Örebro län

Kontakt

Lotta Dohn
Epost: lotta.dohn@abf.se
Tel: +46(0)10 206 69 36

Bra att veta

Plats: Träslöjdssalen på Sjöängen

Kursen ges med 10 kurstillfällen onsdagar kl. 18.00–21.00.

Information

Plats: Askersund

Arena: Kulturhuset Sjöängen

Adress: Drottning Kristinas väg 2, 696 30 Askersund

Webbsida: https://www.abf.se/arrangemang/orebro-lan/askersund/konsthantverk-handarbete-slojd/traslojdscirkel-i-askersund/

Pris: 575 SEK

Kategori: Kurs, Övrigt

Alla datum

2023-09-27 - 2023-09-27

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?