Två kvinnor framför grå vägg. Kvinnan till vänster klädd i grå-blå känning, kvinnan till höger i röd klänning. Kvinnan till höger håller i en fiol.

Askersund med omnejd

Långbacka Bådagård - inställt

Föreställning

Konsert

Musik

Övrigt

Konserten är inställt.

Duon Långbacka/Bådegård har hyllats för sin förmåga att trollbinda publiken med sina tätt sammanflätade röster. En konsert med färgstarka och unika Långbacka/Bådagård är som att träda in i ett alldeles särskilt musikaliskt universum där genregränser utmanas och tradition möter progression!

”Hur har jag kunnat missa när dessa båda sångerskor/musiker skjutit upp sina fioler i omloppsbana med hjälp av elektronik? Folkmusikfundamentalister chockas, jag bara njuter.”

– Björn Stefansson, Värmlands Folkblad

Välkommen.

Arrangör

Aggers Hus

Kontakt

Bra att veta

Plats: Aggers Hus, Östansjö

Förboka gärna via mail eller ring, det går också bra.
Entréavgiften betalas kontant vid dörren.

Fika i pausen med två olika sorters hembakat bröd erbjuds, betalas med Swish. Önskemål om glutenfritt bröd anmäls vid förbokning.

Varmt välkomna!

Information

Plats: Askersund med omnejd

Webbsida: www.ingelaochlarsagger.se

Pris: 200 SEK

Kategori: Föreställning, Konsert, Musik, Övrigt

Alla datum

2023-10-28 - 2023-10-28

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?