Askersund

Torsdagar på Sjöängen - The Bagari Hayes Project

Konsert

Musik

Övrigt

Bandet består av John Hayes Jr (sång och slagverk), Tommy Bagari (gitarrer, sång), Christy O’Leary (munspel, flöjt, uileann pipes), Johnny Karlsson (bas) och Richard Sievert (slagverk). Deras inspiration hämtas från bl.a. folkmusik, country, rock/pop och blues och beskrivs som ”Music for the heart and mind”. Välkommen!

Arrangör

Kulturhuset Sjöängen

Kontakt

Kulturhuset Sjöängen
Epost: sjoangen@askersund.se
Tel: +46 583 820 00

Bra att veta

Serveringen är öppen under evenemanget.

Information

Plats: Askersund

Arena: Kulturhuset Sjöängen

Adress: Drottning Kristinas väg 2, Askersund

Webbsida: https://sjoangen.askersund.se/

Pris: Fri entré

Kategori: Konsert, Musik, Övrigt

Tillgänglighet: Tillgänglighetsanpassad

Alla datum

2023-11-09 - 2023-11-09

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?