Lerbäck

Sjung med Tanzania

Barn och ungdom

Konsert

Musik

Övrigt

En kväll där du får chans att uppleva Tanzania med flera sinnen! Körsångare från hela pastoratet, både stora och små, sjunger tillsammans med Jonathan Mutakyawa från Bukoba, Tanzania.

Den delegation som besökte Tanzania i höstas medverkar: Hannah Norén, Anna Martinson, Otto Lindgren, Solveig Bernström, Anita Markström och Kristoffer Markström. Medverkar gör även Malin Strömbäck. Det blir en kväll där vi möts i musiken genom sånger från Tanzania och även en del sånger i svensk folkton.

Huvudsakligen kommer vi få lyssna på sådant som Tanzaniadelegationen sjöng när de var där. Jonathan har skrivit många av sångerna och Anna Martinsson har översatt till svenska. Var med och lyssna, sjung och upplev Tanzania och hur musiken är gränsöverskridande och förenar oss.

Efter konserten bjuds på mingelmat med smak av Tanzania.

Varmt välkomna!

Arrangör

Svenska kyrkan, Askersunds pastorat

Kontakt

Askersunds pastorat
Epost: madeleine.hogsander@svenskakyrkan.se
Tel: 0583 815 50

Bra att veta


Information

Plats: Lerbäck

Arena: Lerbäcks kyrka

Adress: Lerbäck 325

Webbsida: https://svenskakyrkan.se/askersunds-pastorat/nyheter/sjung-med-tanzania

Pris: Gratis

Kategori: Barn och ungdom, Konsert, Musik, Övrigt

Tillgänglighet: Hörslinga finns samt handikapptoalett och ramp för rullstol.

Alla datum

2023-11-25 - 2023-11-25

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?