Askersund

Boksläpp: Krigaren som fann vägen

Övrigt

Välkommen på boksläpp med boksignering och högläsning.

Om boken:
För vem förbarmar sig över dem som ruttnar bort i jordens allra mörkaste hörn, om inte han som sitter där själv? Och vem kan visa godhet mot världens allra värsta människor om inte han som själv tillhör dem? I Krigaren som fann vägen får du möta Ramiro som växer upp i 1980-talets Colombia och tidigt introduceras till en värld fylld av alkohol, droger och kriminalitet som snart slukar honom. Mitt i den allra mörkaste delen av hans liv som tungt kriminell missbrukare med ett fängelsestraff på 60 långa år framför sig tar allt en oväntad vändning. Idag är Ramiro en helt annan man som har vigt sitt liv åt att hjälpa interner som sitter inspärrade i några av världens värsta fängelser.
Läs den omtumlande historien som är baserad på verkliga händelser.

Boksignering sker kl. 11-14 och högläsning kl. 11.30.

Välkommen.

Arrangör

Askersunds bibliotek i samarbete med A. Ljung

Kontakt

Askersunds bibliotek
Epost: bibliotek@askersund.se
Tel: 0583 810 95

Bra att veta


Information

Plats: Askersund

Arena: Kulturhuset Sjöängen

Adress: Drottning Kristinas väg 2, 696 30 Askersund

Webbsida: www.askersund.se/bibliotek

Pris: Fri entré

Kategori: Övrigt

Alla datum

2023-12-09 - 2023-12-09

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?