En pall i ljust trä på en gräsmatta.
Nästa tillfälle:

Askersund

Pallkalas

Barn och ungdom

Föreställning

Samhälle

Övrigt

Välkommen till pallkalas där alla barn födda 2023 får en fin Askersunds-pall. Alla berörda har fått en personlig inbjudan till denna fest och naturligtvis är även släkt och vänner välkomna!

Pallutdelningen för alla barn i kommunen som födds eller adopteras i kommunen är en uppskattat aktivitet och hålls traditionsenligt under våren.

Välkommen.

Vårens program

Arrangör

Askersunds kommun i samarbete med Askersund i Centrum och lokala företagare och föreningar

Kontakt

Pallutdelningen
Claudia Lewandowski
Tel: +46(0)583 810 91
E-post: claudia.lewandowski@askersund.se

Bakluckeloppis
Eric Lind, Askersunds Auktionskammare
Tel: +46(0)70 833 44 63
E-post: eric.lind@home.se

Barnens marknad
Lions Club Askersund
E-post: dljungvall@gmail.com

Bra att veta

Till alla vårdnadshavare för barn födda i Askersunds kommun under 2022 skickas under vecka 11 ett kuvert med personlig inbjudan för anmälan till pallutdelningen. Har du barn som föddes under förra året i Askersunds kommun och fick ingen inbjudan? Välkommen att hör av dig till Claudia!

Traditionen att dela ut en träpall till alla nyfödda i kommunen startade 2002 med utdelning till 2001 års barnkull. Pallarna tillverkas vid kommunens arbetsmarknadsenhet och det totala antalet utdelade pallar under åren närmar sig 2000.

Gillar du att sälja på bakluckeloppis, vill du vara med som utställare på Barnens marknad eller erbjuda någon aktivitet till Skattjakten? Kontakta gärna ansvarig och berätta mer!

Välkommen!

Information

Plats: Askersund

Pris: Fri entré

Kategori: Barn och ungdom, Föreställning, Samhälle, Övrigt

Alla datum

2024-06-01 - 2024-06-01

Kommande datum
1 jun10:00 - 15:00

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?