Askersund med omnejd

God Jul & Gott Nytt År

Övrigt

Välkomna till Juligt Askersund: En Magisk Tid och Plats att Utforska

Hej alla vänner och besökare av Visit Askersund!

Julen är äntligen här och det är med stor glädje vi hälsar er välkomna till den charmiga staden Askersund. I denna vackra del av Sverige, där sjöar och skogar möter historiska gator och mysiga kaféer, breder julstämningen ut sig som ett varmt täcke över staden.

God Jul och Gott Nytt År önskar Askersund!

Vi vill börja med att önska er alla en riktigt God Jul och ett fantastiskt Gott Nytt År! Askersund välkomnar er med öppna armar till en säsong av magi och glädje. Staden lyser upp med julpynt och glittrande ljus, och det känns som om hela staden är förvandlad till en sagovärld.

Strosa i Juliga Askersund: Upptäck Vår Stad i Sitt Julskrud

Ta er tid att promenera längs de kullerstensgator som omges av historiska byggnader. Askersund är som mest förtrollande under julen, och varje hörn är smyckat med sprakande ljus och färgglada dekorationer. En promenad genom staden blir som att vandra genom ett vinterlandskap som taget ur en julsaga.

En brunhårig kvinna i grå stickad tröja som håller en kopp och tittar skrattande på en person i förgrunden. 

Mysiga Caféer och God Mat: Njut av Julens Smaker i Askersund

För de som söker en stunds avkoppling och en smak av julens läckerheter, rekommenderar vi ett besök på något av våra mysiga caféer. Här kan ni avnjuta ljuvliga bakverk och varma drycker medan ni tar in atmosfären av julens fröjder.

För de som uppskattar en god måltid är restaurangerna både i staden och på landsbygden redo att servera er delikatesser skapade av lokala råvaror. Upplev den traditionella svenska julmaten eller låt er överraskas av innovativa smaker, allt inramat av de vackra omgivningarna.

Unika Butiker med Personlig Service: Hitta dina Perfekta Julgåvor

Askersund är inte bara en plats för god mat och vacker natur, utan också för unika shoppingupplevelser. Våra små butiker erbjuder ett handplockat sortiment av varor, och här får ni inte bara möjlighet att handla unika och personliga julklappar, utan även att uppleva den genuina gästfriheten från våra lokala handlare.

Så varmt välkomna till Askersund, där julen är lika magisk som staden själv. Vi önskar er en underbar tid fylld av skratt, gemenskap och minnen som värmer hjärtat. Umgås, ta er tid att utforska, njut av god mat och kliv in i de charmiga butikerna.

God Jul och Gott Nytt År från oss på Visit Askersund!

Arrangör

Visit Askersund

Kontakt

VisitAskersund
Tel: 0583- 810 88
E-post: info@visitaskersund.se

Bra att veta

Information

Plats: Askersund med omnejd

Pris: .

Kategori: Övrigt

Alla datum

2023-12-22 - 2024-01-01

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?