Tre tjejer spelar musik i en kyrka. Till vänster står en som spelar tvärflöjt och till vänster står en som spelar fiol. I mitten är det en som spelar piano vid en svart flygel.

Olshammar

Musik i Birgittakyrkan

Konsert

Övrigt

"Låt oss njuta den dag som är"

Kävesta folkhögskolas musiklinje bjuder på ett varierat klassiskt program med vokalensemble, vokal- och instrumental kammarmusik.

Fri entré till kyrkan.

Efter programmet serveras Afternoon tea i Olshammarsgårdenför 95 kr.

Anmäl ditt deltagande till församlingsexpeditionen för att säkra din plats till konserten, samt för att underlätta Olshammarsgårdens planering. Tel: 0583-815 50.
E-post: askersunds.pastorat@svenskakyrkan.se

Arrangör

Svenska kyrkan, Askersund-Hammars församling

Kontakt

Information

Plats: Olshammar

Arena: Birgittakyrkan

Pris: Fri entré

Kategori: Konsert, Övrigt

Tillgänglighet: Hörslinga, anpassning för rörelsehindrade. Toalett saknas i kyrkan men finns på Olshammarsgården.

Alla datum

2023-05-13 - 2023-05-13

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?