Olshammar

Musik i Birgittakyrkan

Konsert

Musik

Övrigt

Kammarmusik med andakt och Afternoon tea. ”Andrumskoraler i Allahelgonatid”

För tio år sedan släpptes skivan ”Andrumskoraler” med texter av Atle Burman och med melodier och arrangemang av sångerskan Magdalena Eriksson. Sedan dess har duon bestående av Daniel och Magdalena konserterat med Andrumskoraler, som blandar både sånger från skivan och nyskrivna sånger med samma text och melodiskapare.

Atle Burman har en unik förmåga att förmedla en vacker och självklar gudstro i sina dikter. På ett målande sätt beskriver han vad själen behöver för att andas. Precis som en blomma som behöver ljus och värme för att växa så behöver själen Guds kärlek och ljus för att kunna blomma och utvecklas.
Magdalena har skrivit musiken, som med jazzens mjukhet och visans självklarhet lyfter fram texterna på ett fint sätt. Till vardags varvar Magdalena sitt sjungande med sångundervisning på den privata sångskolan Sångverkstan i Örebro, och Daniel Björnmo jobbar på Estet-programmet på Karolinska skolan i Örebro.

Efter programmet serveras Afternoon tea i Olshammarsgården. Föranmälan.

Välkommen.

Arrangör

Svenska kyrkan Askersund-Hammars församling

Kontakt

Arrangörsfrågor
Askersunds pastorat
Epost: madeleine.hogsander@svenskakyrkan.se
Tel: 0583 815 50

Anmälan Afternoon Tea
Olshammarsgården
Epost: olshammarsgarden@outlook.com
Tel: 0583 504 30 eller 070 300 02 47

Bra att veta

Afternoon tea serveras i Olshammarsgården för 95 kr. Anmäl ditt deltagande till Afternoon tea till Olshammarsgården senast torsdagen innan aktuellt tillfälle.

Information

Plats: Olshammar

Arena: Birgittakyrkan

Adress: Heidenstamsvägen 13, 696 73 Aspabruk

Webbsida: https://www.svenskakyrkan.se/askersunds-pastorat/musik-i-birgittakyrkan-

Pris: Fri entré till konserten. 95 SEK för Afternoon Tea, föranmälan.

Kategori: Konsert, Musik, Övrigt

Tillgänglighet: Hörslinga finns samt ramp för rullstol. Toalett saknas, men finns att låna på Olshammarsgården som ligger bredvid kyrkan.

Alla datum

2023-11-05 - 2023-11-05

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?