Askersund

Bibliotekets bok- och filmklubb

Film

Övrigt

Vi ser filmer som baseras på en bok och efteråt fikar vi tillsammans och diskuterar. Filmvisningarna är endast för medlemmar i bibliotekets bok- och filmklubb. Det är gratis att bli medlem. Kontakta Askersunds bibliotek för mer information och för att bli medlem. Föranmälan krävs senast en vecka innan varje filmvisning.

Välkommen!

Arrangör

Askersunds bibliotek

Kontakt

Askersunds bibliotek
Epost: bibliotek@askersund.se
Tel: 0583-81095

Bra att veta

Medlemmar får ett nyhetsbrev (per e-post eller brev) i god tid inför varje tillfälle. Nyhetsbrevet innehåller information om boken/filmen. Du anmäler dig sedan till de filmer som du vill se. Helst ska du läsa boken innan vi ser filmen. Fika säljs till självkostnadspris.

Information

Plats: Askersund

Arena: Kulturhuset Sjöängen

Adress: Drottning Kristinas väg 2, 696 30 Askersund

Webbsida: www.askersund.se/bibliotek

Pris: 0 SEK

Kategori: Film, Övrigt

Alla datum

2023-09-26 - 2024-04-09

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?