Affisch för "Anonymt Vittne". En filmkamera framför en bakgrund i olika färger.

Lerbäck

Anonymt vittne

Föreställning

Teater

Övrigt

Året är 1958. En framgångsrik svensk filmregissör i färd med att göra internationell karriär anklagas för mord. Under utredningens gång visar det sig att ett stort antal personer i hans närhet har starka motiv för mordet. Men var det tilltänkta offret i själva verket regissören själv?

En hämndlysten stadsfiskal, en försmådd filmproducent, en karriärlysten skådespelerska och en chauvinistisk kriminaltekniker är bara några av karaktärerna i det färgstarka persongalleriet. Rollerna gestaltas av de sex skådespelarna Fredrik Andersson, Mikaela Cederlöf, Mats Eklund, Filip Erbro, Linn Joge Erinder och Tobias Kandenäs.

”Anonymt vittne” blir teaterns 19:e pusseldeckare i ordningen.

Välkommen.

Arrangör

Lerbäcks Teater

Kontakt

Lerbäcks Teater
Tel: +46(0)583 404 02
E-post: info@lerbacksteater.se

Bra att veta

Speldagar Tors- och fredagar kl 19, lördagar kl 13 och 19.
Speltid Ca 3.5 h inklusive middag och pauser.

Information

Plats: Lerbäck

Arena: Lerbäcks Teater

Webbsida: https://www.lerbacksteater.se/

Pris: 745 - 845 SEK

Kategori: Föreställning, Teater, Övrigt

Tillgänglighet: tillgänglighetsanpassad

Alla datum

2023-09-28 - 2024-03-02

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?