Medverkande i vätternrundan. En medverkande står längst fram och kollar in i kameran och ser glad ut.

Askersund med omnejd

Vätternrundan

Sport

Övrigt

Vätternrundans nya bansträckning för cykelloppet passerar numera centrala Askersund och har ett nytt stop med depå vid Resecentrum i Askersund.

Detta år blir det publikfest vid depån, där du har möjlighet att heja på cyklisterna vid sin sista anhalt innan målgången i Motala.

Passa gärna på att heja extramycket på Team Askersund, ett gäng på ca 35 cyklister från Askersund med omnejd. De startar tidigt på lördagsmorgon och som mål att köra rundan under tio timmar.

God tur, alla cyklister och välkommen till en riktig folkfest i Askersund!

Arrangör

Vätternrundan

Kontakt

VisitAskersund
Tel: 0583- 810 88
E-post: info@visitaskersund.se

Bra att veta

Information av trafikbegränsingar presenteras på denna sida så snart den är tillgänglig.

Information

Plats: Askersund med omnejd

Adress: Trädgårdsgatan, Askersund

Pris: Fri entré

Kategori: Sport, Övrigt

Alla datum

2024-06-15 - 2024-06-15

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?