Askersund

Ljusmeditation

Barn och ungdom

Övrigt

Under januari och februari låter vi Landskyrkan lysas upp av levande ljus varje måndag kväll. Meditationen pågår i ca 30 minuter och innefattar kort instruktion, stilla musik och tystnad. På plats finns präst Anna S. Wikell och/eller pedagog Karin Karlson.

"Känner vi frid och harmoni fungerar vardagen bättre. Meditation bidrar till detta genom att ge en djupare kropps- och självkännedom. Vi mediterar för att komma i balans, öka vår stresstålighet och koncentrationsförmåga. Meditation är också ett stöd för ett existentiellt sökande - en längtan efter djup och mening i livet. Meditation är ett sätt att finna Gud." Varmt välkomna!

Arrangör

Svenska kyrkan Askersunds pastorat

Kontakt

Askersunds Pastorat

Epost: madeleine.hogsander@svenskakyrkan.se

Tel: 0583-81550

Bra att veta

Du behöver inte något särskilt för att delta, men ta gärna med ett eget underlag om du vill sitta eller ligga i kyrkans kor. Tänk på att klä dig varmt då kyrkans golv är svalt.

Information

Plats: Askersund

Arena: Landskyrkan

Adress: Lindbovägen 1, 69630 Askersund

Pris: Gratis

Kategori: Barn och ungdom, Övrigt

Tillgänglighet: Hörslinga finns. Det går att ta sig in med rullstol. Handikappanpassad toalett.

Alla datum

2024-01-08 - 2024-02-26

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?