Askersund

Carolafesten - 40 år sedan "Främling"! - Live på bio

Film

Konsert

1983 stod en 16-årig Carola på Melodifestivalens scen och framförde ”Främling” live för första gången. Resten är historia och 40 år senare firade hon en fantastisk karriär med en utsåld konsert på Avicii Arena i Stockholm.

Nu kan vi erbjuda samma konsert på bio! I december 2022 släpptes nyheten om Carolafesten på Avicii Arena och konsertbiljetterna sålde slut på mindre än 48 timmar. För de som lyckades säkra sina platser blev det en oförglömlig kväll där Carola framförde sina största pophits och förvandlade arenan till en hejdundrande glittrande fest omgiven av kärlek, fyrverkerier och ballonger.

Med sitt fenomenala sjumannaband och gästartister som Benjamin Ingrosso, Lasse Holm och Andreas Johnson, blev det en festkväll som Carola och alla hennes fans sent kommer att glömma.

PRESSCITAT
“Den drottning som publiken kommit för att se” – KULTURNYHETERNA
“Ett generöst bombardemang av pop från 40 år” – AFTONBLADET
“Guld, glitter och alla hitsen på en gång” – SVD

Välkommen.

Arrangör

Folkets hus Askersund

Kontakt

Robert Carlsson
Epost: robbancn@hotmail.com
Tel: 070 366 05 69

Bra att veta

Pausservering öppen.

Information

Plats: Askersund

Arena: Kulturhuset Sjöängen

Adress: Drottning Kristinas väg 2

Webbsida: https://www.folketshusochparker.se/evenemang/live-pa-bio-musik/carolafesten/

Pris: Ordinarie 200 SEK, ungdom upp till 26 år 160 SEK . Serviceavgift 15 SEK tillkommer.

Kategori: Film, Konsert

Tillgänglighet: Tillgänglighetsanpassad

Alla datum

2024-03-08 - 2024-03-08

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?