Askersund

Vintermirakel

Barn och ungdom

Föreställning

Teater

Övrigt

OBS: På grund av sjukdom är föreställningarna flyttade från lördag, 17 februari till fredag, 23 februari. Bokat biljett gäller, kontakta gärna Askersunds bibliotek om du inte har möjlighet att gå på föreställningen.

_______________________________________

Kan man verkligen vara tre bästa kompisar? När Julia hittar en magisk kompass som leder till en juvel tror hon att ett roligt och spännande äventyr väntar med sin bästa vän Stina. Men när det visar sig att Stina träffat en ny kompis, Hugo, måste Julia göra allt i sin makt för att bli av med honom.

Följ med de två ovännerna i jakten om den snötäckta skatten. Kommer de hitta den glittrande kistan eller finner dom kanske något ännu bättre? Sann vänskap? Häng med på äventyr med hela familjen!

Teater Carpa presenterar en vintrig, spännande och hjärtevärmande promenadteater där du kliver rakt in i vintersagans värld. Detta magiska äventyr får ni inte missa!

“Vintermirakel” är en interaktiv upplevelse där publiken får följa med på ett äventyr tillsammans med skådespelarna, och uppleva teatermagin på ett nära och personligt sätt.

Välkommen!

Arrangör

Askersunds bibliotek och Kulturhuset Sjöängen

Kontakt

Askersunds bibliotek
Epost: bibliotek@askersund.se
Tel: 0583 810 95

Bra att veta

Föreställningen varar i ungefär 45 minuter, och är perfekt anpassad för barn i åldrarna 6-11 år, men alla, från den yngsta snöflingan till den äldsta iskristallen, är varmt välkomna.

Klä er varmt, fäst era snökängor och gör er redo för vinterglädje – tillsammans dyker vi in i detta underbara vintermirakel!

Föreställningen är gratis. Föranmäl er gärna via biljettlänken så att vi vet ungefär hur många som kommer.

Information

Plats: Askersund

Arena: Kulturhuset Sjöängen

Adress: Drottning Kristinas väg 2, 696 30 Askersund

Webbsida: https://www.askersund.se/bibliotek

Pris: 0 SEK. OBS: Föranmälan via biljettlänken.

Kategori: Barn och ungdom, Föreställning, Teater, Övrigt

Alla datum

2024-02-23 - 2024-02-23

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?