Nästa tillfälle:

Askersund

Kajakkurs ungdom 9-13 år

Barn och ungdom

Guidning

Sport

Övrigt

Kajak-kul för juniorer är en anpassad nybörjarkurs för dig som är 9-13 år. Även kajakerna är anpassade så att du ska få bästa möjligheten att lära dig att paddla kajak.

Vi lär oss att kliva i och ur kajaken paddla rakt fram, svänga och vända, backa och bromsa, trilla i och ta oss upp igen.
Vi kommer att ha en kort paus så ta gärna med något att äta och dricka. Ha med dig ett komplett ombyte med kläder (tröja, byxor, trosor/kalsonger, ev jacka) de packar vi vattentätt i en påse i kajakerna. Ta även med dig en handduk. Du måste vara simkunnig.

Välkommen.

Arrangör

Naturvägledare norra Vättern

Kontakt

Kersti Beck Larsson
Epost: naturvagledarenorravattern@gmail.com
Tel: 070 674 70 06

Bra att veta

Plats: Samling vid klätterträdet på Joel Haugardsgatan närmast sjön.

Information

Plats: Askersund

Adress: Joel Haugardsgatan, Askersund

Webbsida: https://www.naturvagledarenorravattern.com/courses/kajakkul-junior

Pris: 300 SEK

Kategori: Barn och ungdom, Guidning, Sport, Övrigt

Tillgänglighet: Kräver simkunnighet

Alla datum

2024-05-27 - 2024-08-15

Kommande datum
1 aug17:00 - 19:30
15 aug17:00 - 19:30

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?